1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Bakan Uraloğlu’ndan elektronik tebligat açıklaması – Son Dakika Ekonomi Haberleri

Bakan Uraloğlu’ndan elektronik tebligat açıklaması – Son Dakika Ekonomi Haberleri

admin admin -
10 0

MOBİL UYGULAMA İLE TEBLİGATLAR ARŞİVLENİYOR

Uraloğlu, UETS mobil uygulamasının da hizmete girdiğine işaret ederek, uygulama ile elektronik tebligatların kolaylıkla görüntülenebildiğini açıkladı. Uraloğlu, “Uygulama ile vatandaşlarımız mabil telefonları üzerinden anında yeni tebligat ile ilgili bildirim alabiliyor. Mobil uygulama üzerinden alınan tebligatlar ayrıca dijital olarak da arşivlenebiliyor.

Vatandaşlarımız UETS ile ilgili www.etebligat.gov.tr sayfasından UETS hesabınızı açabiliyor, kullanım kılavuzlarına ulaşabiliyor ve mevcut hesabına gelen elektronik tebligatlarını da görüntüleyebiliyor.” dedi.

“UETS İLE DÜNYANIN HER YERİNDEN ÜCRETSİZ ULAŞILIYOR”

Bakan Uraloğlu, 2024 yılı başında devreye alınan yeni sistem ile kullanıcıların e-Devlet hesapları üzerinden “iki aşamalı giriş yöntemi” ile kimlik doğrulamalarını yaparak online olarak dünyanın her yerinden UETS hesaplarını ulaşabildiğini açıkladı.

Sistemin en üst düzeyde güvenlikli olarak verildiğini de vurgulayan Uraloğlu, “UETS başvuruları e-Devlet hesabının yanı sıra elektronik imza ve mobil imza ile de online olarak açabiliyor. Bu yöntemlere ek olarak vatandaşlarımız en yakın PTT Müdürlükleri’ne şahsen başvurarak UETS adreslerini alabilmektedirler. Alınan e-Tebligat adresi kullanıcıların elektronik tebligatlarla ilgili doğrulanmış cep telefonu veya e-postasına, SMS ve e-mail yolu ile ücretsiz bir şekilde gönderiliyor.” dedi.


NTV’yi sosyal medyadan takip edin

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir