1. Anasayfa
  2. »
  3. Türkiye
  4. »
  5. Yozgat Belediye başkan adayları kimlerdir? Yozgat Belediyesi hangi partide? Yozgat Belediye başkanı kimdir?

Yozgat Belediye başkan adayları kimlerdir? Yozgat Belediyesi hangi partide? Yozgat Belediye başkanı kimdir?

admin admin -
4 0

Yozgat Belediye başkan adayları kimlerdir? Yozgat Belediyesi hangi partide? Yozgat Belediye başkanı kimdir?

Yozgat Belediyesi hangi partide? Yozgat Belediye Başkanı kimdir? 31 Mart 2024 Türkiye Yerel Seçimleri Yozgat Belediye Başkanı adayları kimlerdir? 2019 yerel seçim sonuçlarında Yozgat Belediyesini hangi parti kazandı ve Yozgat Belediye başkanı kim oldu? İşte 2019 Yozgat yerel seçim sonuçları..

2019 Türkiye yerel seçimlerinde Yozgat Belediyesini18.828 alınan oy ve %40.86 oy oranı ile AK Parti adayı CELAL KÖSE kazanmıştır.Yozgat GeneliKazanılan Belediye Sayısı (İLÇE)

AK Parti 7
MHP 4
İyi Parti 2
CHP 1

Yozgat Belediyesi Başkanı Celal Köse Kimdir?
Celal Köse, 1972 yılında Yozgat’ta doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Yozgat’ta tamamlayan Köse, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.Yüksek Lisans eğitimimi Karadeniz Teknik Üniversitesi “Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Kamu Yönetimi” bölümünden “Siyasi Partiler Kanununa Göre Seçme Seçilme Esasları, Parti İçi Demokrasi ve Liderler Sultası” başlıklı Yüksek Lisans tezini vererek mezun oldu.İş hayatında akaryakıt, gıda ve madencilik gibi çeşitli alanlarda faaliyetleri bulunan Köse, 1984 yılından bu güne yapı hizmetleri işlerini yürütmektedir.Siyasi hayatına ilk olarak Refah Partisi Gençlik Kollarında başlamıştır.AK Parti’nin kuruluşunda Kurucu İl Başkan Yardımcısı olarak görev alan Köse, Şubat 2002 yılında Parti Genel Merkezi tarafından Yozgat Merkez İlçe Teşkilatını kurmak üzere Kurucu Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiştir.23 Ağustos 2017 tarihinde AK Parti Yozgat İl Başkanlığına atanmıştır.31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerinde AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren ve hemşehrilerimizin teveccühü ile Yozgat İl Belediye Başkanlığını kazanan Köse, halen bu görevi yürütmektedir.Köse, evli ve iki çocuk babasıdır.
Bekir Korkmaz
Beyzanur Konuk
Celal Köse
Erol Kıyak
Feyzi Kaplan
Kazım Arslan
Merve Eylül Bütün
Mesut Yıldırım
Miraç Dengiz
Mustafa Görkem Taştan
Mustafa Kemal Masarifoğlu
Ömer Açıkel
Ziya Koçak
Zehra Atakan
Semih Güldalı
Selahattin Yüksel
Ramazan Zorlu
Özkan Şengül
Seçim Sonuçları
Yozgat Seçim Sonuçları
Yerköy Seçim Sonuçları 2024Yenifakılı Seçim Sonuçları 2024Sarıkaya Seçim Sonuçları 2024Sorgun Seçim Sonuçları 2024Şefaatli Seçim Sonuçları 2024Saraykent Seçim Sonuçları 2024Merkez Seçim Sonuçları 2024Kadışehri Seçim Sonuçları 2024Çekerek Seçim Sonuçları 2024Çayıralan Seçim Sonuçları 2024Çandır Seçim Sonuçları 2024Boğazlıyan Seçim Sonuçları 2024Aydıncık Seçim Sonuçları 2024Akdağmadeni Seçim Sonuçları 2024

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir